INFORMÀTICA CURS 2018/2019

AQUÍ TROBARÀS LA FEINA QUE HAS D'ANAR FENT. ORGANITZA'T COM VULGUIS.
HAS D'ESPAVILAR-TE TOT SOL O SOLA..
SI NECESSITES AJUDA LA DEMANES ALS COMPANYS I, SI NO TE'N SURTS M'HO DEMANES A MI.
NO TINGUIS POR D'EQUIVOCAR-TE. 
COM MÉS  T'ESPAVILIS SOL, MÉS APRENDRÀS.

ÀNIMS I ENDAVANT!

Necessites una adreça de correu electrònica de fàcil accés i amb un nom correcte que et servirà d'ara endavant per comunicar-te amb mi, enviar treballs, demanar feina, presentar currículums etc.
No serveix la de hotmail! Ha de ser de gmail perquè també farem servir el google Drive.
Si no la tens aquesta és la teva primera feina: crear un compte de correu i escriure'm!
 Envia un mail a la Gemma a :
 ptt.garrotxa@gmail.com
Assumpte: salutacions i el teu nom
Al cos del text has d'escriure perquè has vingut al PTT i què és el que creus que t'agradarà més del PTT. També hi has d'afegir una fotografia de la Garrotxa.


 Crea un document  al Drive
A la primera posa-hi el títol de l'assignatura, l'any, el teu nom i una fotografia RELACIONADA AMB LA INFORMÀTICA que t'agradi ( pot ser manipulada, amb efectes, parcial etc.)
Cada feina que t'encomani haurà d'anar en una pàgina diferent.
 Insereix el número de pàgina i escriu un peu de pàgina que digui: PFI/PTT 2018/2019

A finals del trimestre m'hauràs d'ensenyar i enviar el dossier acabat.

1. Busca a internet la lletra d'una cançó o només un paràgraf que t'agradi. Enganxa-la a la primera pàgina del dossier. Posa-hi el títol tot en majúscula i de color. Insereix una fotografia.

2. Has de fer un treball de CRISTÒFOR COLOM. Hi ha d'haver títol,  un parell d'imatges, una petita biografia, i un resum de què va fer. Podeu fer-ho en parella i afegir imatges.

3. Escriu "Contes bojos" a Google. Crea un conte, copia'l al dossier de Word, corregeix-lo, posa-hi un títol i una imatge adient.


4. Fes una taula de 2 columnes i tantes files com Comunitats Autònomes té Espanya. A la primera columna escriu el nom de cada Comunitat i a la segona les províncies de cada Comunitat

5. ANGLÈS: pots triar si vols aprendre els dies de la setmana o les parts del cos. Mira algun dels vídeos i en una de les pàgines del quadern demostra el què has a rpès: fes una taula, insereix imatges i/o noms ....

VÍDEO DIES DE LA SETMANA
VÍDEO PARTS DEL COS6. Fes els mots encreuats de sinònims i antònims que trobaràs clicant AQUÍ.  Quan acabis fes una taula al DOSSIER : 3 columnes i 14 files, a la fila superior combina cel·les i escriu el títol: sinònims  per a dues columnes i antònims per l'altre. Escriu les paraules que han sortit a l'exercici aparellades correctament i afegint les que faci falta.. Exemple: claror- lluminositat/ foscor.

Converteix en més gruixudes les línies de la primera fila de títol.

7. Fes una taula de 5 columnes i 10 files. A la primera fila escriu: SUBSTANTIUS, ADJECTIUS, VERBS, PREPOSICIONS, ADVERBIS.
Omple cada columna amb les paraules adequades.

8. Busca un mapa d'Europa on es vegin bé els països i les capitals. Enganxa'l i fes una taula a sota de 2 columnes i 20 files com països. Escriu el nom de cada país a la primera columna i el de la seva capital a la segona.


9.  Feelings/emocions. Tria almenys 6 imatges que expressin una emoció i escriu el nom en català, castellà i anglès. Per exemple: tristesa.

10. Imagina que vas un cap de setmana del mes que ve a algun  país on vola Ryanair des de Girona. Has de sortir des de l'aeroport de Girona, per tant has de volar amb Ryanair. Imagina que tens 250 euros. Organitza el cap de setmana ajustat al pressupost. Has de tenir en compte el preu de l'hotel, el viatge i el menjar.
Et recomano anar a la web oficial de Ryanair pel vol i a Booking per l'hotel.

11. Fes una taula de 7 files i dues columnes.  Posa títol a la primera fila, fes els marges de la cel·la més gruixuts. A la primera columna escriu el nom de cossos geomètrics i a la segona hi enganxes la imatge corresponent. Centra les imatges i paraules a cada cel·la.

12. Fes una taula de 8 files i 3 columnes. A la primera columna escriu paraules que ens serveixen per definir trets de personalitat. EGOCÈNTRIC, EGOISTA, AVAR, EMPÀTIC, IRASCIBLE, TOLERANT, GENERÓS, TRANQUIL.  A la segona columna has d'escriure el significat, i a la tercera hi has d'inserir una imatge adient.

13. VIGORÈXIA. Què és? Clica aquí. Quan tinguis prou informació fes un resum d'una pàgina amb imatges i text

14. ENGLISH: fes l'exercici d'anglès que vulguis segons el teu nivell ( al Bloc d'English). Quan acabis organitza la informació i el què has après com vulguis. Pot ser mitjançant un text, imatges amb noms, una taula etc.

15. Fes un dibuix amb la barra d'eines de dibuix del Paint 3D.

EXAMEN: CLICA AQUÍ I SABRÀS QUÈ ET DEMANARÉ. ASSAJA TANT COM VULGUIS. TENS UN 10 D'ENTRADA, CADA ERRADA UN PUNT MENYS.


ACTIVITATS D'AMPLIACIÓ;


Fes una presentació de diapositives al Drive.  Pots triar de què.
Pot ser amb  amb la muntanya més alta del món, la més alta d'Europa, la més alta d'Àfrica, la més alta de sudamèrica i la més alta d'Amèrica del Nord. Hi ha d'haber foto, nom, alçada i localització.  

També pot ser dels rius o deserts més importants del món, dels teus 10 països preferits, o de 10 personatges de la història.Quan acabis me l'has d'ensenyar. Penja la presentació al Bloc quan t'ho digui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.